< Takaisin

Aki Heiskanen pussitti straight poolin SM-kultaa

Tamperelainen Aki Heiskanen puolusti menestyksekkäästi straight poolin kultamitalia viikonloppuna Tampereella pelatuissa SM-kilpailuissa. Heiskanen pelasi läpi koko viikonlopun vakuuttavasti ja etenkin sunnuntain välieräottelussa helsinkiläistä Janne Kaipaista vastaan miehen pelihuumori oli huipussa.

Tamperelainen takoi oman ennätyksensä 105 pistettä peräjälkeen ja nappasi voiton pistein 125-74. Finaalissa biljardihai kaatoi vaasalaisen Stefan Sellbergin luvuin 125-76. "Olen saanut tekniikkani niin hyvään kuntoon, että uskallan luottaa siihen täydellisesti pelitilanteessa. Tästä iso kunnia kuuluu brittivalmentaja Alan Bellille, joka on muutaman kerran ohjannut minua treeneissä", puntaroi toista vuottaan Euroopan touria kiertävä Heiskanen.

Toinen perättäinen mestaruus lämmitti miehen mieltä erityisesti siksi, että straightia pidetään poolin haastavimpana pelimuotona. "Straight on ainoa poolin peli, joka kehittää kunnolla. Siinä on paljon erilaisia lyöntejä ja se kehittää pelinlukutaitoa."

Lähde: Aamulehti 21.3.2005, teksti Santtu Silvennoinen

< Takaisin

 
Saavutukset Trickshotit ja muut videot Kuvat Tiedotteet ja uutiset Tukijat 

< Takaisin pääsivulle
Aki Heiskasta tukee mm.
Pyhäjärven Siimaseura ry.