< Takaisin

Fraunfeld/Weinfelden, Sveitsi

Eurotour 27.-29.10.2005

Saavuimme keskiviikkona 26.10.2005 pelipaikalle, jossa suoritettiin kaavion arvonta. Yllätys, yllätys: Kohdalleni osui taas kerran aamun ensimmäinen peli (09:00 paikallista aikaa). Suomalaisia oli paikalla peräti kymmenen, joista neljä ensimmäistä kertaa Eurotourilla mukana.

Aamulla vastaan tuli Hollannin Sil van Venrooy. Itselläni peli kulki yllättävän hyvin aamupeliksi ja kun kaveri teki muutaman helpon virheen, niin kuittasin voiton 9-3. Seuraava peli oli kolmelta iltapäivällä, jolloin pelasin paikallista Daniel Stohleria vastaan. Tässäkään pelissä ei mitään ihmeellistä ollut. Pelini sujui hyvin, ja kaveri teki pari virhettä, joista pääsin rankaisemaan 9-3.

Voittajien puolella jatkuivat pelit yllättävän myöhään. Vuorokauden vaihtuessa vastaan tuli Ranskan Stephane Cohen. Olin aika väsynyt, kun peli alkoi. Äkkiä peli kuitenkin oli 7-0, enkä ollut tehnyt virhettäkään. Kaveri pääsi nappaamaan kaksi seuraavaa erää. 7-2-tilanteessa jäi paikka, jossa ajattelin "nyt tai ei koskaan". Peli on pantava poikki, ettei käy "kylmät". Voitin 9-2.

Perjantaina 13:30 tuli vastustajaksi nuorten maailmanmestari, Sveitsin Dimitri Jungo. Tässä pelissä ei paljon paikkoja jaeltu, ja pataan tuli 9-1. Sitten häviäjien puolelle odottamaan vastustajaa Feijen-Eckert -pelistä, jonka hieman yllättäen Feijen hävisi.

Pääsin pelaamaan Ralph Eckertin kanssa. Peli alkoi tasaisesti, mutta Eckert oli koko ajan vähän niskan päällä oman hermoiluni vuoksi. Sain onneksi otettua itseäni niskasta kiinni ja pidettyä pelin loppuun asti tiukkana, joten kontrahan siitä tuli. Ratkaisuerässä tarvitsin kaksi käsipalloa ennen kuin sain pöydän tyhjäksi. Voitolla cupiin, arvonnassa sain vastaani ex-maailmanmestari Oliver Ortmannin.

Lauantaiaamuna siirryimme pelaamaan toiselle salille. "Ortin" kanssa peli alkoi mentyäni 2-0 johtoon. Tässä tilanteessa oli hyvä paikka tehdä erä, pistin kuitenkin kiven pussiin. Peli kääntyi täysin ennen kuin huomasinkaan ja olin 8-2 perässä. Sain pinnistettyä vielä yhden erän, mutta eihän se enää mihinkään riittänyt. Kisat olivat kohdaltani ohi. Kisoista jäi hyvä mieli, koska olen parantanut peliäni joka kisassa.

Seuraavaa kisaa odotellen

Aki

< Takaisin

 
Saavutukset Trickshotit ja muut videot Kuvat Tiedotteet ja uutiset Tukijat 

< Takaisin pääsivulle
Aki Heiskasta tukee mm.
Pyhäjärven Siimaseura ry.